Om oss

Vi tillhandahåller utbildningar inom hjärt- och lungräddning (HLR) samt första hjälpen hos företag, ideella organisationer och idrottsföreningar, främst inom Stockholmsområdet samt i Åre, där vi också arrangerar skräddarsydda utbildningar i paket  med olika event samt boende. Våra instruktörer har alla lång erfarenhet både inom HLR-utbildning och sjukvård, vilket gör att dem har en grundläggande förståelse och kan förklara medicinska samband på ett bra och pedagogiskt sätt.

Företagets grundare Jenny Persson är specialistutbildad sjuksköterska och arbetar med hjärt- och lungkirurgi, samt är instruktör i bas-, sjukvård-, barn- och avancerad HLR. Hon har sedan 2006 utbildat 100-tals lekmän och sjukvårdspersonal inom allt från bas-HLR till avancerad HLR för läkare.

Ansvarig för grupparrangemang och event i Åre är Magnus Österberg som är uppvuxen i Jämtland och femfaldig mästare i skärmflygning.

För oss är inget uppdrag för litet, vi tar oss an allt ifrån små ideella föreningar till större företag. Vi tar personligt ansvar för våra utbildningar och vill gärna se oss som er lokala kontakt inom HLR. För att säkerställa kvaliteten i utbildningen maximerar vi antalet deltagare i varje grupp till 12 personer.

Kontakta oss för en offert.

 

Cardiopleia1_K300100.png